Vásárlóink sikerei

By Döme Method Feeder 300 UL

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
A termék jelenleg nem kapható!
Kérjük érdeklődjön!

Pro Method 300UL
Egy igazán különleges, leheletfinom bot. Ideális a kis tavak method horgászatához a legkisebb kosarak használata mellett. A 300UL dobósúlya 10-30 g, maximális dobótávolsága 40 méter. Ideális method kosár méret: 10-20 g.

Különleges és igényes gyöngyházfehér színezésre, amely szolid fekete + arany kiegészítésekkel válik teljessé. E szemet gyönyörködtető színezésnek a gyakorlati haszna is hatalmas, mivel ez a fényezés nem nyeli el a napsugarakat, hanem visszaveri azokat. A botot alkotó karbonszövet és az azokat összetartó műgyanta nem melegszik fel annyira, mint a sötét botoknál, így az azok között fennálló kötés sokkal kevésbé van kitéve az extrém hőhatásnak, ennek köszönhetően hosszabb élettartamú lesz. A másik fontos tulajdonsága a fehér alapszínnek, hogy jobb lett a bot és a spiccek láthatósága, bármilyen fényviszony mellett.

A Pro Method feeder botok különleges és igényes gyöngyházfehér színezést kaptak

Olyan különleges méretű botok is bekerültek a sorozatba, mint a 350, vagy éppen a 380 centis változatok

Ez a név mára garancia lett a feederhorgászatban

Az új By Döme TEAM FEEDER Pro Method botok kifejezetten a finom method horgászatra készültek. A progresszív akciónak köszönhetően a kisebb kosarakat is erőlködés nélkül, rendkívül pontosan dobhatjuk a kívánt távolságba, majd a hal megakasztása után a bot nyélből görbülve őrli fel annak erejét. A rendkívüli rugalmassága megalapozza, hogy szinte a végletekig finomíthassuk a végszereléket. Tökéletes partner a vékony előkék és a kisebb méretű horgok használatában. A bot gyűrűzését úgy terveztük, hogy a bot progresszív akcióját minél jobban kiszolgálja. A SiC gyűrűk könnyítettek, keretük pedig döntött, hogy minél hatékonyabban a betétbe irányítsák a kifutó zsinórt, ezzel is megkönnyítve a dobást és növelve a dobástávolságot.

A SiC gyűrűk könnyítettek, keretük pedig döntött, hogy minél hatékonyabban a betétbe irányítsák a kifutó zsinórt

A botcsalád minden tagja igényes kivitelű, modern, EVA bevonattal ellátott osztott nyelet kapott, amely tervezésénél nagy figyelmet fordítottunk ezek optimális hosszára. Ez a nyél-kialakítás nemcsak a további súlycsökkentést szolgálja, hanem a fárasztások alkalmával a csupasz nyélrész még közvetlenebb kontaktust biztosít a fárasztott hallal. E direkt kontaktus révén azonnal tudunk reagálni a menekülő hal minden agresszív kirohanására. Nem mellékes, hogy az EVA bevonatot könnyen tisztán is lehet tartani.

A botcsalád minden tagja igényes kivitelű, modern, EVA bevonattal ellátott osztott nyelet kapott

A nyél végére elegáns by Döme logó került

Érdemes megemlíteni az új, papucsos orsótartót is, ami a Döme Gábor nevével fémjelzett botokon most jelent meg először. Ez az orsótartó típus abszolút hézagmentes, precíz illeszkedést tesz lehetővé, valamint ergonomikus fogást biztosít.

A Pro Method botokra új, papucsos orsótartó került

Minden mérethez 3 különböző erősségű rezgőspicc jár. Ezek: Heavy (erős) Medium (közepes) Light (lágy), amelyek a speciális fényezésnek köszönhetően minden háttér előtt jól láthatóak.

 

További akciós termékeink