Vásárlóink sikerei

By Döme Pro Feeder 330 L

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
A termék jelenleg nem kapható!
Kérjük érdeklődjön!

Pro Method 330L
Ideális választás, ha rövid távra, de nagyobb testű halakra horgászunk. A 330L dobósúlya 15-40 g, maximális dobótávolsága 50 méter. Ideális method kosár méret: 15-20 g.

 

Különleges és igényes gyöngyházfehér színezésre, amely szolid fekete + arany kiegészítésekkel válik teljessé. E szemet gyönyörködtető színezésnek a gyakorlati haszna is hatalmas, mivel ez a fényezés nem nyeli el a napsugarakat, hanem visszaveri azokat. A botot alkotó karbonszövet és az azokat összetartó műgyanta nem melegszik fel annyira, mint a sötét botoknál, így az azok között fennálló kötés sokkal kevésbé van kitéve az extrém hőhatásnak, ennek köszönhetően hosszabb élettartamú lesz. A másik fontos tulajdonsága a fehér alapszínnek, hogy jobb lett a bot és a spiccek láthatósága, bármilyen fényviszony mellett.

A Pro Method feeder botok különleges és igényes gyöngyházfehér színezést kaptak

Olyan különleges méretű botok is bekerültek a sorozatba, mint a 350, vagy éppen a 380 centis változatok

Ez a név mára garancia lett a feederhorgászatban

Az új By Döme TEAM FEEDER Pro Method botok kifejezetten a finom method horgászatra készültek. A progresszív akciónak köszönhetően a kisebb kosarakat is erőlködés nélkül, rendkívül pontosan dobhatjuk a kívánt távolságba, majd a hal megakasztása után a bot nyélből görbülve őrli fel annak erejét. A rendkívüli rugalmassága megalapozza, hogy szinte a végletekig finomíthassuk a végszereléket. Tökéletes partner a vékony előkék és a kisebb méretű horgok használatában. A bot gyűrűzését úgy terveztük, hogy a bot progresszív akcióját minél jobban kiszolgálja. A SiC gyűrűk könnyítettek, keretük pedig döntött, hogy minél hatékonyabban a betétbe irányítsák a kifutó zsinórt, ezzel is megkönnyítve a dobást és növelve a dobástávolságot.

További akciós termékeink