Vásárlóink sikerei

Delphin PROFI napszemüveg + Delphin HOT téli sapka

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
A termék jelenleg nem kapható!
Kérjük érdeklődjön!
*WINTER SET*
Napszemüveg Delphin szett - model PROFI + Sapka Delphin HOT

Napszemüveg Delphin szett - model PROFI
A Delphin SG sorozatú napszemüveget csúcsminőségű, minősített, polarizált lencsék jellemzik. A napszemüveg megbízható védelmet nyújt az éles napfény és a kásor UV-sugárzás ellen. A lencsék akár 400 nanométer UV-sugárzást nyelnek el, ennek köszönhetően UV 400 jelölést viselnek. A szemüveg szűrőkategóriája 3 (8–18%-os fényáteresztésű sötét szűrő). A lencsék megszűrik a fényvisszaverődéseket, így megbízhatóan láthatja azokat a halakat is, amelyeket normál körülmények között észre sem venne. A szemüveg vízhez és hegyekben történő viselésre készül, de vezetéshez is kitűnően alkalmas. Sokoldalú társ bármilyen szabadidős tevékenységhez. Mindenkinek megfelelő, univerzális méret! Az üveg belső rétege polarizált, ami nagy előnyt jelent és nem áll fenn a kopás veszélye.


Delphin SG Profi
Teljes felszerelésű, egészkeretes profi napszemüveg modell. A Set SG Profi magában foglal mindent, amit egy jó napszemüvegtől elvár, a csomagolás a napszemüveget, erős cipzáras tokot, tisztítókendőt és úszózsinórt tartalmaz. A napszemüveghez rögzíthető zsinór vízbe esés esetén a felszínen tartja!
Tömeg: 25,5 g

Sapka Delphin HOT
Ez a magasabb minőségű Delphin téli sapka a HOT jelölést kapta. A belé vart fleece béles bebiztosítja a magas komfort érzést viseléskor az év hidegebb hónapjaiban. A szabásának köszönhetően jól passzol a fejre. Összetétele: 50% pamut és 50% akril

Mérete: UNIVERZÁLIS.

 

További akciós termékeink