NYÍLTHÉT 2021 .június 7.- Június 11 Részletek HÍREK menü pontban

Vásárlóink sikerei

Minn Kota Endura C2 55 lbs elktromos csónakmotor

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
Eredeti ár: 142 460 HUF Akciós ár: 129 000 HUF

Az akció 2021. szept 30. (csütörtök) -ig vagy a készlet erejéig tart.

Az “Endura” névvel illetett modellek a kitartás és a teljesítőképesség szimbólumai. Ezen motorok rendkívüli megbízhatóságukról és valamennyi csónaktulajdonos számára elérhető árukról tettek tanúbizonyságot.
A horgászok számára ideális motor, mely szélcsend esetén illetve a különböző szabadidős tevékenységek során segíti a vitorlás hajókat is.
A “Cool Power” technika csak úgy mint a többi MINN KOTA motorok esetében alaptartozék.
Valamennyi Endura modell 5 előre és 3 hátramenet fokozattal rendelkezik. Ezen motorok újfajta billentő mechanikájú motorrögzítő szerkezete az eddigi modellekénél szélesebb és mélyebb, melynek köszönhetően a különösen erős fartükörrel rendelkező csónakok esetében is kiválóan alkalmazható. A motorrögzítő szerkezet törésálló poliamid-composit anyagból, UV álló kivitelben készül. A motorrögzítő szerkezeten található újfajta biztosításoldó emelőkar segítségével a motor egyetlen kézmozdulattal megemelhető.
A MINN KOTA külső elektromotorok törhetetlen composite törzzsel készültek, amelyek a fémekkel ellentétben nem rozsdásodnak és a mederfenék érintésekor nem törnek ill. deformálódnak, csupán hajlanak. Ennek ellenére olyannyira merevek, hogy az üzemelés során egyáltalán nem vibrál.

Valamennyi Endura modell 15 cm-rel meghosszabbítható
teleszkópos fogantyúval rendelkezik
12V-os
 91cm es szár
 1500 kg os hajótestig
 Tolóerő 24,95 kp

További akciós termékeink