Nyitvatartás HÉTFŐ-PÉNTEK 9:00-17:00 SZOMBAT: 8:00-13:00

Vásárlóink sikerei

Thermacell szunyog riasztó MR 300

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
A termék jelenleg nem kapható!
Kérjük érdeklődjön!

Túrázzon, horgásszon szúnyog mentesen
hordozható szúnyogriasztóval!
Ha zavarják a szúnyogok, vérszívók a hobbija közben,
kifejezetten viszketnek szúnyogcsípései,
vagy allergiás a szúnyogriasztó krémekre, spray-kre,
megtalálta az Önnek legmegfelelőbb szúnyogriasztókat!

Míg a krém és spray típusú szúnyogriasztók általában kellemetlen illatúak, ragad tőle a bőre, csúszóssá válok a keze, de akár allergiás reakciót is kiválthatnak, addig a Thermacell és AMT szúnyogriasztók nem érintkeznek a bőrével.
A krémek, spray-k csak a csípésektől védik meg, mivel a vérszívó rovarok csak kb. 1-3 cm-ről érzi meg a riasztó hatását, azonban a Thermacell szúnyogriasztó 21 m2-es területen garantálja a szúnyogok és más vérszívó rovarok távol tartását, és nem érintkezik a bőrével.
A ThermaCell szúnyogriasztó készülék 21 m2-es területen garantálja a szúnyogok és más vérszívó rovarok távol tartását. Természetben végezett hobbikhoz (pl. horgászat, kempingezés, természetjárás) használják előszeretettel. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy órányi szúnyogmentes kerti parti, vagy esti cserkelés mindössze 250 forintba kerül.
Fontos jellemzői: a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat. Hatóanyaga az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%).

Jelenleg is használják Irakban, Kuwaitban és Afganisztánban.

A doboz tartalma:
1 db készülék, 1 db patron, 3 db lapka

További akciós termékeink