Nyitvatartás HÉTFŐ-PÉNTEK 9:00-17:00 SZOMBAT: 8:00-13:00

Vásárlóink sikerei

Novák Match Method F1 etetőanyag 1Kg

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
A termék jelenleg nem kapható!
Kérjük érdeklődjön!

A Novák Feeder Match Method mixek a legdurvább versenyszituációk megoldásához készültek. Ezek az etetőanyagok Novák János minden versenytapasztalatát ötvözik. Csak és kizárólag a legjobb, legfogósabb alapanyagok kerültek bele, ami szinte bárhol, bármikor sikerre viszik a horgászatot. A Novák  F1 íz csábítóan édes-illatos ízvilágú etetőanyag, amely  illatában felfedezhető az édes keksz, fehér csoki, valamint a krémes süti ízvilága .

Az F1 egy igazi négyévszakos etetőanyag. A hidegvizes időszakban a világos színű etetőanyagnak nagyon komoly szelektáló hatása van. A tesztek során sok szép nagytestű halat adott.

Nevéhez méltóan minden megvan benne, ami egy sikeres versenykaja ismérve. Nagyon gyorsan odahúzza a környéken tatózkodó halakat, amik a nagyobb szemcseméretnek, és a brutális beltartalomnak köszönhetően az etetésen is maradnak.

Vízbe érve nagyon gyorsan bont, szabaddá téve a csalit az ütemes kapások eléréséhez. Tartalmaz felszálló szemcséket is, amik a vízközt tartózkodó halak figyelmét hivatottak felkelteni, a kosár közelébe húzva őket.

Bekeverésnél érdemes többször, fokozatosan nedvesíteni, hogy a nagyobb szemcsék is kellő nedvességet szívhassanak magukba. Verseny szériás etetőanyagoknál elengedhetetlen a tökéletes állag beállítása, ahol a kaja jól tapad a kosárba, viszont vízbe érkezést követően rögtön nyit.

További akciós termékeink