Nyitvatartás HÉTFŐ-PÉNTEK 9:00-17:00 SZOMBAT: 8:00-13:00

Vásárlóink sikerei

Olang Dakota túracipő

Érdekli ez a termék? Hívjon: (99) 370 142
Eredeti ár: 34 990 HUF Akciós ár: 27 990 HUF

Az akció 2020. szept 30. (szerda) -ig vagy a készlet erejéig tart.

Leírás

Teljes egészében velúrbőrből készült félcipő, kimagasló ár-érték aránnyal.

 

Szabásának és hagyományos külalakjának köszönhetően ez a modell az Olang bőr félcipői közül a legnépszerűbb.

Méretek: 38-45

 

Olang általános ismertető

A tartós lábbelik gyártására specializálódott céget az 1980-as évek legvégén alapították Észak-Olaszországban, melynek székhelye a Treviso tartománybeli Volpago del Montello római kori városban található.

Az azóta eltelt időben a cég kivívta magának a jogot, hogy az olaszországi cipőmesterek az ország sikeres és rangos gyártói között emlegessék. Köszönhetik ezt elsősorban annak a fiatalos és dinamikus hozzáállásnak, amit a tervezésért és marketingért felelős jól összeszokott gárda képvisel a tradicionális cipőszakmában. A nagy tapasztalatokkal rendelkező márka jelen van szerte Európában, és számos országban a világon. A gyártmánypaletta egész évben széles választékot nyújt trekking, szabadidő és divat cipőkből évszaknak és felhasználói korosztálynak megfelelően. Az egyedi arculatot képviselő modellek hűen tükrözik a cég jelmondatát: olasz érzületű divat és tervezés. A cipők egytől egyig az Európai Unióban készülnek, ennek köszönhetően tartós és kitűnő minőségű termék az eredmény. Az Olang ízig-vérig olaszos tervezése a legújabb divatirányzatot tükrözi, a lábbelik iránt soha el nem múló szenvedély és szakértelem minden terméküket átjárja. Esztétikus megjelenés + magas funkcionalitás!


A bakancsok bőrrésze minden esetben valódi bőr, és úgy általában is a természetes anyagok felhasználását helyezi előtérbe a tervezés. Ez a tendencia mutatkozik meg a legtöbb hótaposó bélésanyagánál felhasznált gyapjú példáján is. (Azonban az egyszerűbb hótaposók esetén hidegálló műbőrrel kombinált felsőrész és műszőrme a felhasznált anyag.)

További akciós termékeink