Nyitvatarás: 2024. Január 1.-től keddtől péntekig 9.00-17.00 szombat 8.00-12.00

Vásárlóink sikerei

Benzines külmotorok

 

 

MERCURY

 Hivatalos Mercury viszonteladóként Mercury csónakmotorokat 2,5 től 225 lóerőig forgalmazunk,  motorjainkra 2 év garanciát vállalunk amely rendszeres szervizeléssel + 3 évvel meghosszabbítható. A szervizelést valamint a későbbi alkatrész ellátást az üzlet mellett müködő partner cégünk mint hivatalos Mercury szerviz intézi.

Mercury motorok jellemzői:

Bármilyen körülmények közötti biztos indítás, tiszta, csendes üzemelés, maximális teljesítmény. Ezek a tulajdonságok teszik alkalmassá a Mercury FourStroke motorokat széles felhasználási területre.

Bárhova is megy felfújható gumihajójával vagy horgászcsónakjával a Mercury hű társa marad. A Mercury széles motorkínálattal rendelkezik erre a célra is. Közös jellemzőjük a hihetetlen alacsony súly, a könnyű mozgathatóság és az egyszerű kezelés. Ezenfelül természetesen a FourStroke motorok közös jellemzői is igazak, környezetbarát, csendes  és üzemanyag takarékos működés.

 

A hajózási jogszabályok változása lehetővé teszi, hogy az engedélyezett vizterületeken hajó vezetői engedély nélkül 20 Lóerőig benzin motor használható.

A folyamatos árfolyamingadozások miatt kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

 

 

Kapcsolódó képek